CEPOM (Courtiers Education Paritaire/Paritaire Opleiding Makelaars) is een bestaanszekerheidfonds.

We bieden een praktijkgericht en gevarieerd opleidingsaanbod dat is toegespitst op functies in evolutie in de sector van de makelarij en verzekeringsagentschappen.

Wij organiseren ook een outplacementbegeleiding die aangeboden wordt aan de werknemers van PC307 die de leeftijd van 45 jaar hebben bereikt op het moment van ontslag.

Waarschuwing! Het aanbod is uitsluitend bestemd voor bedrijven die deel uitmaken van het Paritair Comité 307 en dus voor de geregistreerde Makelaars en de Verzekeringsagentschappen.

Voor verdere informatie, gelieve met ons contact op te nemen via onze website of via inschrijvingsformulier of klik op meer info.

We staan voor u paraat.

 

Véronique Lagae Michelle Leblois   Xavier De Roeck
Training Coordinator Management Assistant   Manager
   

ONZE SECTORALE EN SOCIALE PARTNERS

COVID19

 

Beste bezoeker,

In het kader van de actuele context rond de Coronaproblematiek heeft Cepom, in samenspraak met de Raad van bestuur, beslist om alle klassikale opleidingen op te schorten, en dit tot nader order.

In deze onuitgegeven omstandigheden en om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften en aanvragen van de medewerkers van de PC 307, heeft Cepom een groot aantal digitale opleidingen opgezet.

Ontdek hier ons aanbod.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwe digitale opleidingen? Schrijf dan vlug in op onze nieuwsbrief.

Wij danken u voor uw begrip.