Termen

Doelgroep

Iedereen die te maken krijgt met het maken van een visuele presentatie in PowerPoint.

Nuttige basiskennis

Kennis van PowerPoint die overeenkomt met wat we onder « Best Practices » behandelen.

Deelnemers

Min. 6 deelnemers

Inhoud

Beschrijving

Inhoud

  • De modellen aanpassen (lettertypen, inspringen, kleuren, logo’s, kop- en voetteksten invoegen).
  • Modellen controleren (een presentatie maken op basis van een model, wijzigen en verwijderen).
  • Grafische objecten beheren (smartArt, grafieken invoegen, vormen, foto’s, geluiden, video’sn invoegen, andere grafische bestaande bestanden inbrengen, bepaalde objecten uit een andere presentatie of in een andere toepassing ophalen).
  • De presentatie verbeteren (opmerkingen specificeren, animaties invoegen (tekst, objecten), link met Excel-bestanden, hyperlinken, definiëren van de parameters voor de diavoorstelling, presentatie om mee te nemen).

Doelen

  • Modellen en sjablonen maken voor een presentatie.
  • Een geanimeerde presentatie maken.

Nuttige info

Methodologie

  • Onze acties zijn een onderdeel van een continu verbeteringsproces dat de betrokkenheid en verantwoordelijkheid van elke speler bevordert. Concepten en concrete acties wisselen af om de overdracht van kennis op het terrein te ondersteunen en de prestaties op lange termijn te verankeren. Dankzij het evaluatieproces kunnen bijsturingen worden gedaan om vooruitgang te boeken in de richting van de volgende stap.
  • Met deze afwisseling tussen « tonen » – « uitleggen » – « ervaren » wordt de autonomie van de deelnemer beoogd ten aanzien van de toepassing en de werkomgeving.

Duurtijd

1 dag

Aantal punten

Geen punt wordt toegeschreven aan deze opleiding.

Localisatie

Op de plaats die u verkiest op voorwaarde dat er voldoende inschrijvingen zijn

Toon mijn interesse

Terug naar catalogus

COVID19

Beste bezoeker, In het kader van de actuele context rond de Coronaproblematiek heeft Cepom, in samenspraak met de Raad van bestuur, beslist om de behandeling van alle aanvragen tot opleiding tot nader order op te schorten. Conform de overheidsmaatregelen worden onze opleidingen eveneens opgeschort, en dit tot minstens maandag 20 april 2020. Wij danken u voor uw begrip.