Termen

Doelgroep

Alle medewerken die de eerste module assertiviteit op het werk hebben gevolgd en die hun assertieve technieken wensen te verfijnen.  U leert hoe u ze in de praktijk kunt omzetten om met al uw gesprekspartners goede relaties aan te gaan en te behouden.

Nuttige basiskennis

Deelnemen aan de Module 1: "De sleutel om beter te presteren" is een pluspunt.

Deelnemers

Min. 6 deelnemers

Inhoud

Inhoud

  • Hoe komt het zelfbeeld tot stand?
  • Het belang van uw persoonlijke overtuigingen ; wat zijn uw troeven en hoe kunt u ze gebruiken?
  • Het woord nemen in groep ; technieken om uw gesprekspartners te overtuigen ; goede argumenten ontwikkelen ; positieve feedback geven ; reageren op gerechtvaarigde of ongerechtvaardigde feedback ; vaardigheden om conflicten te voorkomen of op te lossen ; de kracht van "positieve stress" benutten ; persoonlijk actieplan.

Doelen

In deze opleiding bieden wij een verdieping van uw persoonlijke assertiviteit aan.  U leert nog beter communiceren om te overtuigen en anderen warm te maken voor uw ideeën.

Nuttige info

Methodologie

  • Bij deze opleiding gaan we van concrete en praktijkgerichte oefeningen.  Ze stellen de deelnemers in staat om hun vermogen om beter te presteren op het werk te optimaliseren.
  • Door deze interactieve, praktijkgerichte aanpak is het mogelijk om uw nieuwe inzichten de dag na het seminarie toe te passen.

Duurtijd

1 dag

Aantal punten

Geen punt wordt toegeschreven aan deze opleiding.

Duurtijd

1 dag

Localisatie

Op de plaats die u verkiest op voorwaarde dat er voldoende inschrijvingen zijn

Toon mijn interesse

Wij zullen contact met u opnemen zodra deze training op de agenda staat.

Terug naar catalogus

COVID19

Beste bezoeker, In het kader van de actuele context rond de Coronaproblematiek heeft Cepom, in samenspraak met de Raad van bestuur, beslist om de behandeling van alle aanvragen tot opleiding tot nader order op te schorten. Conform de overheidsmaatregelen worden onze opleidingen eveneens opgeschort, en dit tot minstens maandag 20 april 2020. Wij danken u voor uw begrip.